Holnap hozzuk haza a kölyök kutyámat. Mire kell figyelni, mire számítsak nappal és éjszaka?
Holnap megyünk a 10 hetes border collie kiskutyámért. Alapvetően kinti kutya lesz, van egy jól szigetelt kutyaháza is. Az elején már rögtön kint lehet, vagy még éjszakára jobb, ha a garázsban/előszobában van?
Napi hányszor és mennyit kell etetni? Eukanoba tápot vettünk, az jó? Majd kapunk olyan eledelt, amit most kap, az átszoktatáshoz.
Állatorvoshoz mikor kell vinni? Mármint eddig megkapta a szükséges oltásait, meg féregtelenítve is volt. Csak szokták mondani, hogy miután elhoztuk, el kell vinni megnézetni, ezt kb hány nap után ajánlatos?
Bocsánat, hogy ilyen sok kérdésem van, ráadásul össze-vissza is írtam őket, de már nagyon izgulok és várom! :)
Kutyások, kérlek segítenétek?
Szerintem is egy ideig maradjon még bent. Úgy neki is jobb lesz talán.A miénk azt hiszem első pár nap picit pityergett is, szóval a végén a szobámban aludt és akkor tudtam egy ideig foglalkozni vele.
Na arra nem is emlékszem, azt hiszem, hogy mi reggel-este adtunk neki, de kérdezd meg ahonnan elhozzátok mert nekem is ők mondták.
MI állatorvoshoz talán egy hónap után vittük, hogy nézze meg minden rendben van e vele. De akkor viszitek amikor akarjátok.
Szerintem ha ahonnan hozzátok nem adnak ruhát amin van illat akkor vigyetek neki egy kis polót vagy rongyot és úgy hozzad, hogy lgyen azon az öledbe vagy ülésen mert akkor a szaga úgymond rá ragad és az is nyugtatja valamennyire. Esetleg mér adhatsz neki a kocsiba is abból az éelből amit adnak "mint ismerkedési fázis " . sok sikert !
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem csak úgy kirakom az udvarba, sok játék, egy kis tanulás és ha már szabad, sok sok séta lesz. :)
szerintem még legyen bent egy picit :)
én ha jól emlékszem pár nap múlva vittem már orvoshoz, átiratni a oltásiját meg megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!