Mikor mit tanítsak meg a kiskutyámnak?
Nyáron lesz egy kiskutyám és már sok könyvet elolvastam tudom hogy mit hogy kell csak nem tudom mikor mert azt úgy konkrétan nem találtam meg sehol.Azok lennének még a kérdéseim hogy mekkora sétákra lehet vinni egyes hónapjaiba (hülyén fogalmaztam de remélem értitek) és hogy más kutyákkal mikor lehet vinni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kezdetben az alapvető dolgokat tanulja: a nevét, hogy hívásra menjen oda hozzád, hol a helye, hova nem mehet, nyakörvhöz, pórázhoz szoktatás stb. Az első hetekre ez elég.
Az ül parancsot a legkönnyebb megtanítani, ezzel szokták kezdeni.
Ha már 3 oltása megvan, akkor elkezdhetsz vele az utcán is sétálni, de figyelj oda, hogy ne egyen fel semmit, és nem ismert kutyákhoz még ne engedd oda (csak olyanhoz, akiről tudod, hogy minden oltással rendelkezik és egészséges). 3-4 hónaposan érdemes vele kutyaoviba elkezdeni járni, az nagyon jót fog tenni neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!