Gaura kérdése:
Máj beteg kutya! 10 éves bulldog, hasvízkór, májgyulladás vagy cirrózis?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy akinek volt májbeteg kutyája, annak milyen stádiumai voltak? Gyógyítható? Vagy kezdjek felkeszülni a legrosszabbra? :(
Jelenleg nagy a hasa, nem hány 1 napja van kicsi hasmenés, nincs sárgaság. Szinte semmi tünet a sok iváson, bágyadtságon és a puffadt hason kívül.
2016. márc. 8. 18:45
2/4 anonim válasza:
Vidd dokihoz és ha kell legyen erőd meghozni a döntést!
3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván elvittem már dokihoz, mivel magamtól nem tudnék egy ilyen diagnózist felallítani. Csak reménykedem, hogy túl éli, nagy szükségem van rá most. Megbeszéltük, hogy ő vigyáz majd a júliusban születendő fiamra, ő lesz a bátyja. :( hülyén hangzik, de remélem, hogy létezik a reinkarnáció... nagyon nehezen viselem a betegségét. :'(
2016. márc. 9. 08:25
4/4 A kérdező kommentje:
Az orvos egyébként azt mondta, hogy eddig májgyulladásnak néz ki. Adott vízhajtót, ami nem segít neki, adott antibiotikumot és májvédőt. Ja meg féreghajtó tablettát, ami nem is hatott, egy db férget nem láttam még, tegnap dél körül adtam be neki. Ja ezek nem segítenek, akkor cirrózis, de nem értem hogy hol az ultrahang, és ha kell miért nem csapolja le a hasát. Ma felhívom a dokit, ha semmilyen hozzá állása lesz, akkor meg mondom neki, hogy verje rá a diplomájára, nem hiszem, hogy egy orvos csak ennyit tud tenni mint ő....
2016. márc. 9. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!