Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sikertelen Harder- mirígy...

Sikertelen Harder- mirígy műtét fordult már elő valakinél?

Figyelt kérdés

A doktornő megvizsgálta, mondta h minnél hamarabb meg kell műteni. Meg is műtötte, otthon hetekig utókezelést kapott! Vissza is húzódott neki, majd kezdett egyre jobban előjönni, nyilván egyből beszéltem is az orvossal, és azt mondta túl nagy a mirígy és egy újabb műtét kell h "kicsípjen" egy kis darabot belőle hogy visszahúzodjon... Elég kemény. Jelenleg ujjabb szemcsepp kúrát kap ami (könnyezik is) visszahúzza , de csak a műtétig!

Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy gondolata?!?!

Építő jellegű beszélgetést szeretnék, megkérlek titeket hogy ne ellenségeskedjetek!! Köszönöm! 😊 😉

2016. márc. 6. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:

nem jó az állatorvosod!

a harderes szemben a könnytermelő csatorna esik elő immunhatás miatt.

soha nem szabad kivágni,vissza kell helyezni és odavarni!

álltalában ha az egykk szemnél van és műtik rövid idő után kijön a másik szemen.

válts orvost mért így csak szendved a bulldogod!

2016. márc. 14. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem bulldogom van! Nem vágta ki, csak vissza varta de nem használt , kicsivel kisebb lett mint volt , de amugy ugyan úgyanúgy előre van esve! újabb műtétet ajánl huszon ezrekért !!!!! Miközben ez az ő hibája! És a papirokat sem írta meg a műtétről, felszólítottam h szedje elő a papirokat, azóta sem történt semmi!!!!!

Már azóta beszéltem másik orvosal, de olyan árat mondott !!!! De mondtam neki mindenképp szeretném a műtétet :)Hogy ne legyen baja a kutyinak! Köszi a választ! :)

2016. ápr. 29. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
ilyenkor szoktak neki a műtéten kivül adni olyan gyógyszert hogy az immunrendszere ne támadja a hardert.
2016. máj. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!