Mit tegyek ha újra megtámad két kutya?
Figyelt kérdés
Màr kétszer megtàmadott két kutya az utcànkban. Mindkét esetben nagyon megijedtem sajnos, bàr igaz, hogy nem voltak túl nagyok. Ekkor lassan odamentem a kerítésünkhöz, és felmàsztam rà. Kívàncsi lennék hogy legközelebb mit tehetnék ezesetben. Mivel a màsik szomszédomnak malamutja van és néha kiszökik, fontos lenne.#Kutyatàmadàs
2016. márc. 2. 21:18
11/11 anonim válasza:
A spray hasznos ha nálad van, de jó lenne, ha csak akkor kéne használnod, ha már figyelmeztették a szülők a szomszédot, mert jobb elsimítani egy ilyen ügyet, mint évekig tartó ellenségeskedésbe kezdeni. De nyilván nem szabad annyiban hagyni,rendőrt kell hívni, esetleg a közterület felügyeletet (legyen nyoma és tanúja a dolognak), és ezek birtokában ha ismétlődő esetek vannak, a jegyző veszélyes ebbé nyilváníthatja a kutyákat, és speciális tartási körpülményt, illetve talán bírságot is kiszabhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!