Ti mit tennétek? Beadnátok a kutyának vagy sem?
Bocsi, de csak futólagosan olvastam a kérdést.
De azért ide írom a véleményem.
Ha egy állat nagyon szenved, és látszik, hogy menthetetlen, akkor nem hagynám szenvedni, de ha pici reményt is látnék arra, hogy meggyógyul, akkor a végsőkig kitartanék.
Ennek ugye vannak "árny" oldalai is, ha bármit megteszel, és mégsem sikerül megmenteni (én is így jártam a cicámmal, de nem bánom, mert legalább megpróbáltam).
Elvittem egy nagyon jó kórházba, az Állatorvostudományi Egyetemnél én jobbat nem tudok, kb. 6 különböző orvos látta, és három nap alatt otthagytunk negyvenezer forintot, viszont még mindig nem tudjuk, mi a baja. Sajnos se pénzem, se lehetőségem nincs újra és újra odavinni, mert a város másik végén lakom, nincs kocsim, és kisbabával vagyok otthon.
De ha tudsz olyan szuper kórházat, ahol ennek a töredékéért meggyógyítják, oda nagyon szívesen elviszem, akár a hátamon is! :)
Én biztosan megkérdezném inkább a dokit, inkább kérdezősködj, minthogy aztán baja legyen a kutyának, hidd el hogy ez nem gáz és nem kellemetlen, tök normális hogy az ember aggódik a családtagjaiért (hisz gondolom nálatok a kutyus is családtag) és mindent megtenne értük.
Jobbulást!
Kedves 5-ös! Köszönöm a válaszod és az együttérzésed. Az a baj, hogy nekem nagyon sok korábbi rossz tapasztalatom van az állatorvosokról, így őszintén szólva nem szívesen adom nekik a pénzem, persze ha muszáj, akkor természetesen hozzájuk fordulok. Ez most az a helyzet, amikor azt látom, hogy csak találgatnak napi sokezerért, azt meg a saját orvosunk megcsinálja ingyen. (Ezt csak az elkülönített összegre reflektálva írom, ezzel együtt tökéletesen értem a motivációdat). A cush-x-szel nem csak az ára a baj, hanem hogy csak néhány helyen lehet kapni, ha rendelem, akkor meg megint további napokat kell várni a kezeléssel. Ugyanakkor, ha beszerzem, sem biztos, hogy ez majd meggyógyítja a kutyát.
Természetesen adom tovább a korábbi gyógyszereket, csak sajnos ezek önmagukban nem tűnnek elegendőnek a májparaméterek romlásával szemben. Amilyen értékei voltak a kutyának a múlt héten, az a csoda, hogy életben van még, ráadásul még jól is van, csak az ivás-pisilés meg a farkasétvágya aggasztó.
De igazatok van, holnap fölhívom a doktornénit.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!