Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szibériai Huskyt lehet...

A szibériai Huskyt lehet tartani panelba?

Figyelt kérdés
Napi 3 sétával és kinti/benti játékal!
2010. ápr. 1. 13:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

jah, Amerikából potom néhány ezer dollárért, és akkor még haza sem hoztad...

Én nem értem miért gondoljátok, h csak kistestű kutyát lehet lakásban tartani? Magyarázza már el ezt nekem valaki. Nem kell annyit kerülgetni? Nem éri fel az asztalt? Nem értem mi a koncepció - ha úgyis jól le van fárasztva minden nap?

2010. ápr. 1. 16:19
 12/27 Akiteki ***** válasza:
100%

Ha nem éri fel az asztalt, majd felugrik.

Nekem van huskym meg whippetem. A huskykkal az égvilágon semmi baj a lakásban.

A whippetek felugrálnak mindenhová, amit elérnek azt ellopják, huszadikra is kinyitják az ajtót. Pedig ők aztán igazán lakáskutyák.

2010. ápr. 1. 16:23
 13/27 A kérdező kommentje:
Kösz de nem akarok egy korcsit mint pl a "mini yorkik"...Értelmes válaszoloknak pedig köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 1. 18:07
 14/27 A kérdező kommentje:
korcsot* bocs gyorsan írtam
2010. ápr. 1. 18:07
 15/27 Akiteki ***** válasza:
100%
Még egy: jól nézd meg, honnan veszed. Rengetegen szaporítják, mindenféle hozzáértés nélkül.
2010. ápr. 1. 18:09
 16/27 anonim ***** válasza:
32%
Nem a mérettel van baj! Eddig mindenhol azt olvastam, hogy nem lakásba való fajta. Nemrég valaki magyar vizslát szeretett volna lakásba. Mindenki lehurrogta, pedig az sokkal inkább alkalmas benti tartásra, mint a husky. Husky lakásba? Ez már a vég. Kezdődött azzal, hogy elkezdték kiállításra tenyészteni és a régi szánhúzóversenyek sztárja ma már képtelen felvenni a versenyt a keverékekkel, ha munkáról van szó. Most pedig már szobakutyának próbáljátok eladni! Nem lesz hamarosan öltöztethető minihusky is a miniyorki mintájára?
2010. ápr. 1. 18:35
 17/27 Akiteki ***** válasza:
100%

Olvashatsz sok más marhaságot is. Aztán adod tovább.

Fogalmad sincs a fajtáról, de mondod.

2010. ápr. 1. 19:47
 18/27 anonim ***** válasza:
31%

A husky munkakutya és azok köztudottan nem valók lakásba.

Ezek után valószínűleg a kaukázusit, meg a bernáthegyit is lakásban fogják tartani. Én csak szerencsétlen kutyákat sajnálom.

2010. ápr. 1. 20:16
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"a régi szánhúzóversenyek sztárja ma már képtelen felvenni a versenyt a keverékekkel, ha munkáról van szó"

Nem nem tudja, nem akarja. Az általad említett keverékeket kizárólag azért hozzák létre, hogy jó gyorsak legyenek egy versenyen, más feladatuk nincs.

2010. ápr. 1. 20:24
 20/27 Akiteki ***** válasza:
80%
Nem kell, hogy megértsd. Csak annyit kértünk, hogy ha valamit nem tudsz, akkor ne szólj bele. Ennyi.
2010. ápr. 1. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!