Általában mennyibe kerül egy fajtatiszta, palotapincsi?
Szerintem átlagáron vetted.Bár belőlük is vannak nagyon olcsón, meg ingyen is, ajándékba, meg vannak nagyon "márkásak", igaz, nem egy divatkutya, úgyhogy szerintem reális áron vetted.Kevesen tartanak mostanában, kiszorította őket a bishon, havanese, yorki és társai.
Nekem tacskóim vannak, ők se drágák, tk-et lehet venni már 20-30000 ft-ért, de a nagyon jó, minőségi is70-100 között van. Ők sem divatkutyák.Az a lényeg, hogy legyetek jól meg együtt, nem az ára.
"illetve szegényke már kifutóban van, tele vannak velük a menhelyek és a fajtamentés"
kistestű, szőrös, cuki olcsón hozzájutni... van rákeresett csak aztán: jaj hát még sem olyan amilyet én akartam...
És pár évvel ezelőtt nagyon felkapott volt...
Apukám egyik legjobb barátja, és a felesége, jó tenyésztők, okosan csinálják, egy díjnyertes "szülőpárjuk" van...
Ők 23.000-ért adják a kutyákat, törzskönnyvel, oltásokkal...
Aztán az egyik ellésnél, becsúszott a hiba, és három kutya közül kettőnek szépséghibája lett, akkor kaptam a pöppemet ajándékba...
Annyi a hibája, hooooogy, a felső metszőfogán fennt szokott akadni a bőr, és kilátszik, de ettől aranyos:)
Van két pöttye, ami olyan, minta nevető gödröcskéi lennének, éés a szeme körül barna csík van, ami kihúzva folytatódik, olyan, mintha ki lenne sminkelve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!