Hol/hogy lehetne szerezni ingyen mintát (kóstolót) kutyatápból?
elvileg az acanától és orijentől is lehet, mégsem küldenek. hiába kértem.
így megvettem először a 400 gr-osat 980 ft-rét, utána már nem érdekelt, 2,5 kilósat vettem egyből, be is vált.
a hills és royal cannin tápmintát simán ad doki, örülnek is neki de azokat nem túlzottan ajánlom..sőt..
Kiállításokon. Minden tápos cég szokott kirakni mintákat.
De ez nem jelent semmit, mert elsőre minden kutya megeszi.
Az éhes kutya meg mindent megeszik. Nem neki kell kiválasztani, mit egyen, hanem Neked kell tudni, mi neki a legjobb.
igaz,azt eszi amit kap,
DE nem nagyon szeretném,hogy azért egyen valamit,mert ez van nincs más. Természetesen azért olyan legyen,ami jó is neki (egészséges,tápláló...).
Valószínű te sem szeretnéd,hogy olyan kaját kelljen enned,aminek utálod az izét,de benne van minden tápanyag. Persze megennéd,mert éhen halni nem akarsz,de gondolom nem örülnél neki!
Én csak a legjobbat szeretném a kutyámnak - legyen megfelelő összetételű az a táp, de azért szeresse is,ne kényszerből egye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!