Egy éves tacsink pár napja étvágytalan, fekszik, bágyadt. Mitől lehet sötét a vizelete? Ez aggaszt a legjobban, most vettem észre!
Ezt hívják babesiának.Orvosi kezelés nélkül akár órákon belül elpusztulhat.
Nincs idő holnapig várni!
Babézia amit kullancs okoz vagy vese elégtelenség.
Ezzel pár napot kár volt várni,minden egyes perccel, kevés az esélye a túlélésre,szóval még a mai nap rögtön vidd egy állatkórházba.
Nem értem miért ilyen felelőtlenek az emberek :(
Gondolom ha te rosszul vagy,sötétet pisilsz akkor nem otthon fekszel és gyakorira írogatsz,hanem orvoshoz fordulsz.
Ez valószínűleg babesia lesz, (ez egy kullancsok által terjesztett betegség, ha nem kezelik időben, halálos), remélem már voltatok állatorvosnál és meg fog gyógyulni a kutyus!
Máskor meg ne napokig nézd ahogy szenved, hanem nyomás az állatorvoshoz.
Szerintem ha te, vagy ha van a gyereked étvágytalan és bágyadt nem vársz napokat, pár órán belül már a rendelőben vagy. Egy kutyának erre ugyanúgy szüksége van.
Jobbulást a tacsinak!
Bocs,de nem úgy tűnik.
Aki tényleg törődik az állattal,nem nézi napokig,hogy a kutya étvágytalan,bágyadt,fekszik.
Tudd,hogy most hatalmas szerencsétek volt.Sokszor órák alatt romolhat annyit a babesiás kutya állapota,hogy menthetetlen.
Remélem,máskor azonnal,már az első tüneteknél elviszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!