Golden retriever kennelek közül melyiket ajánljátok? Milyen árban vannak a kiskutyák? Ár sajnos sehol nincs!
"menj be egy menhelyre nézz a kutyák szemébe lásd a fájdalmat"
Ez fájt. Jártál te már valaha menhelyen, vagy csak a neten keringő megható feliratú promófotókat nézegetted?
A menhelyi kutyák szemében nincsen fájdalom. Kevés kivétel van, nyilván - azok kerülnek rá a fotókra :) A többi csak azon gondolkodik, hogy mikor lesz séta, játék, simi, kaja - mint egy normális kutya.
Kérdező: árat nem fogsz találni, a kutya nem egy fix áras termék, függ az adott párosítástól, függ az adott kölyök tulajdonságaitól. Amelyik tenyésztő szimpatikus, azzal vedd fel a kapcsolatot.
Strawberry Goldens Kennel.
Egyszer leveleztünk kiskutya-ügyben, nekem 250.000-et írt a tenyésztő egy kiállítási minőségű kicsire. :) Nagyon szimpatikusak voltak, kedvesek, közvetlenek.
Lively Golden kennel, ott is 240 ezer forintot mondott nekünk a tenyésztő a tavaszi alomra. Onnan hoztunk volna el egy csöppséget, de sajnos közbejött valami, ami miatt nem tudjuk bevállani most :( egyszer talán lesz goldenem.
De Neked sok sikert hozzá! :)
Gondoltam, hogy dràga..150 ezerre saccoltam! 240??? Pfh! Horror összeg! Bármilyen családból származzon is, brutál sok!
Menhelyről felnőtt kutyát nem szeretnék elhozni 2 kisgyerek mellé! Ki tudja, régen hogy szocializálták! Kölyök kutyát esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!