Miért van az, hogy a kutyám szinte már megszállottan imádja a többi kutyát, engem viszont nem?
Figyelt kérdés
Szívesebben van kutyákkal, mint velem. Olyan mintha jobban szeretné a kutyákat mint engem, simán átszaladna az úton is egy kutya után, mindegy hogy ott vagyok és mit mondok.2016. febr. 25. 19:10
11/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
2016. febr. 26. 08:04
12/12 anonim válasza:
minden kutyát úgy kell fegyelmezni, büntetni, jutalmazni, hogy a kutya értse, felfogja. egyénfüggő.
csaptam már az enyém seggére pórázzal (nem agyonvertem, de csattant rajta, nem nagyot), mert át akart menni az úton, mikor mondtam neki, hogy maradjon. legyél vele keményebb, ha a szép szóból nem ért. ne nézzen hülyének.
amúgy még fiatal, most kamaszodik, próbálgatja a határait és minden érdekli. engedd neki, hogy kutyákkal játsszon, de csak a te feltételeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!