Kutyatulajdonosok mi a velemenyetek errol?
"Szerintetek mi lehet a baj?"
A baj az, hogy nem jönnek vissza a vendégek.
Te inkább a megoldást keresd, ne a bajt.
En is egy fodraszhoz jarom csak de van amikor havonta megyek el,most viszont mar egy fel eve nem jartam nala
De masnal se
Egyszeruen most nincs szukseg ra
Gazdáknak a rendszeres kozmetika meg a majd jövünk az évente 2 alkalmat szokott jelenti :D
Ne félj majd most tavasszal-nyáron be fog indulni,mikor eszébe jut az embereknek,hogy jéé van egy loncsos kutyám a kert végében aki megpusztul a melegtől.
Jól menő szakma ez,ha jó vagy,keresett és ráspeckózól egy fajtára! :)
Hirdesd meg,szóró lapozzál stb
Egy kozmetikának minimum egy év mire beindul.
van aki ritkán jár, lehet, hogy visszajön, de csak fél, egy év múlva :)
addig hirdesd magad (szórólap, facebook stb.), majd odaszoknak az emberek, ha szépen dolgozol.
A kutyámat 2 havonta minimum kell vágni, meg fürdetni.
A testét mindig jól levágják, de nem értem mért hagynak mindig ugyanolyan két kis hülye szőrpamacsot a pofiján kétoldalt. Mondjuk itt ez a példa. Ez nem az én kutyám, csak mutatom hogy kb ilyenre vágják mindig:
vagy ilyesmire:
Én otthon mindig utánavágom, rövidebbre kétoldalt a pofiját. A feje tetején meg hagynak egy nagy pamamcsot, mintha uszkár lenne, így: [link]
talán ez is jó példa rá
Szerintem ez a fej hülyén néz ki, hogy ilyenre vágják. Sokkal jobb lenne ha levágnák az arcáról azokat a hosszabb szőröket normálisra és nem ilyen egyenesre vágnák, hanem átmenetesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!