Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van ötletetek hova köthetném...

Van ötletetek hova köthetném ki a kutyát?

Figyelt kérdés
Szeretném magammal vinni amikor viszem a gyerekeimet oviba. Eleve oda nem vihetem be, ezért ki kellene kötni arra a néhány percre míg bent vagyok. Hogy oldanátok meg?
2016. febr. 24. 12:24
1 2
 11/20 master22 válasza:
59%
Az a legjobb ha valakit megkérsz hogy vigyázzon addig az ajtóba a kutyádra. Mert ki is bujhat a nyakörvböl vagy valaki el is viheti még bent vagy.
2016. febr. 24. 13:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is keverék kutyám van, attól még rá vannak indulva a gyerekek. Akárhányszor összefutok velük az utcán, vagy vinnyognak, hogy nekik is kell ilyen, vagy a másik véglet mikor hergelik. Ugatnak neki, sikoltoznak, felé futnak, huhognak stb.

Kell ez a francnak, pláne a kutyának. Soha nem hagynám magára. Pont azért, mert családtag és szeretem. A gyerekemet se kötöm ki sehova egyedül, mert baja eshet.

2016. febr. 24. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Én sem vinném a kutyámat az ovihoz. Amúgy pár perc alatt pl. nagycsoportban simán meg lehet oldani az átadást, főleg jó időben mikor kb csak a cipőt meg nadrágot kell átvenni. Van, hogy azt sem, mert eleve az udvarra visszük őket. De télen is megy az hamar. És nem csak bedobom a gyereket, mielőtt ezt kapnám itt valakitől.
2016. febr. 24. 13:37
 14/20 SzMHZs ***** válasza:
Decemberben egy vásárhelyi óvoda elől loptak egy staffordot alig 10 perc alatt, akit kikötött a gazdi a kerítéshez. Én nem kötném ki, sehol.
2016. febr. 24. 14:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Keveréket is loptak már el.Arra nagyon jók pl.,hogy viadorkutyák elé dobják őket.Ott is öt percre ment be a tulajdonos valahova,mint évek óta mindig,soha nem volt baj.

Nagy szerencsére meglett a kutya,egy sintértelepen.

Szóval nem kéne kockáztatni.De mehet arra kóbor kutya is,főleg falun,és ha összeverekednek,kész a baj.

2016. febr. 24. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Épp elég, hogy rábüfögjön egy gyerekre, máris vérengző fenevadnak kiáltják ki. Az enyém a liftben büfögött egyet, és hónapokig ment a téma, hogy veszélyes.
2016. febr. 24. 20:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem akkora korcs a kutyám, mint a ház, de olyan jólsikerült feje van, meg olyan édes, barátságos jószág, hogy mindenki azt hiszi, valami flancos. Volt már, aki elkezdett düdörögni, hogy jajjj, biztos egy vagyon volt. Ja, a kutyamentőknek kifizettük a chip árát, meg az oltásért. :D

De elég egy sutyerák Kolompár Álehándró, aki azt hiszi, hogy 'bison' vagy valami, amivel lehet kicsit keresni aztán már meg sincs. Ez főleg "jó móka" ha ivaros, mert akkor lehet szaporítani.

2016. febr. 24. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mindentől függetlenül szerinted innen hogy tudnánk megmondani, hogy te ott hova tudnád kikötni?
2016. febr. 24. 21:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
2016. febr. 25. 07:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy keverék, semmire sem garancia. A miénk többgenerációs keverék, a tacsi és a pincsi fajtajellegeivel. Nagyon jól sikerült pofija van, és múltkor a villamoson két cigánykölyök "Hadd simogassam má meg" felkiáltással cirógatta, majd üvöltöttek velem, mikor felvettem a kutyát, mert "csak játszottak" ugyan, de a karabinert a hámon már csak az egyik karika fogta, mert bújtatták ki belőle, a szemem láttára kezdték el kicsatolni a retkek. :) Bocs a szóhasználatért, de még mindig ideges leszek, ha eszembe jut. Inkább ne hagyd kinn szerintem.
2016. febr. 25. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!