Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak a zsemle...

Milyen nevet adjak a zsemle színű, kan labradoromnak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Kifli
2010. márc. 31. 16:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Morzsa :D Zsemle, Limbó, Monty, Memphis, Adolf, Minta, Kende.

Majd írd meg mi lett :D

2010. márc. 31. 16:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem, de a múmia nagyon tetszik.Még nem hoztuk el a kutyát majd húsvét után. Akkor majd írok hogy mi lett a neve.
2010. márc. 31. 17:00
 14/17 A kérdező kommentje:
*múmia:elírtam bocs, memphist és fáraót akartam írni, ezek tetszenek eddig legjobban. De akko majd írok mi lett.
2010. márc. 31. 17:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a labradornak semmi köze Egyiptomhoz, ezek a nevek hosszúak és nehezen kimondhatók. Válassz inkább két szótagú, és lehetőleg olyan nevet aminek a vége i betű. Ez elég magas hang, és ha messze van a kutyus és kiabálsz neki ezt sokkal jobban meghallja! Pl: Süti
2010. márc. 31. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
zokni!
2010. márc. 31. 19:02
 17/17 anonim válasza:

A Fáraós vagyok - szerintem igenis jó név, nekem mindjárt Egyiptom jut eszembe, az aranyló homok, és valami ilyesmi színe van a kutyának is, ezért erre lehet asszociálni.

És akkor is jól lehet hívni úgy, hogy "Fáraóóóóóóóóóóó!" :D Akkor is jó, na :D

(ráadásul méltóságteljes is, mert ezzel az erővel lehetne Pisiiiiii is...) ;)

2010. márc. 31. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!