Acana Junior mellé kell calcium vagy bármi más plussz kiegészítő?
Egy másik kérdésemben merült ez fel, gondoltam megér egy külön kérdést.
12 hetes német juhászról van szó. Doki mondta, hogy kicsit vékony, s ezért, meg mert előtte akitől hoztam nem táplálta valószínű valami jól, kapjon plusz calciumot és multivitamint(napi 2 calcium és 1 multi). Ekkor még pedigrével etettem. Összesen 5 napja van nálam. Ma váltottam Acana juniorra, s nem tudom emellé is kell-e a calcium plussz a multivitamin. Sok helyen olvastam és itt is mondták, hogy a plussz calcium veszélyes lehet. Szóval mivel teszek a legjobbat? Illetve emellé adhatok-e nyers marhahúst később?
Előre is köszi
Hívd fel a dokit és kérdezd meg. Ha kalciumhiányos állapot miatt adta a kalciumot, akkor akármilyen táp mellé kellhet, max. talán más adagolásban, de az sem biztos.
Teljes értékű táp mellé ne adj plusz húst. Ha kiegészíted (pontosabban helyettesíted, mert a megnövelt mennyiségnek sincs értelme, ha már egyszer megvan az ideális kajaadagolás) a teljes értékű tápot, azt egészítsd ki teljes értékű nyers kajával, hogy ne boruljon fel az egyensúly. Csúnya dolgokat tud művelni a túlzsba vitt fehérje, pláne növendék kutyánál.
Hú érdekesen írtam az előző gondolatom. Szóval:
Köszi. Mit értesz teljes értékű nyers kaján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!