Miért "lázad" a kutyám a fennálló "jogrend" ellen?
Figyelt kérdés
Bővebben kifejtve, igyekszem nem túl hosszúra nyújtani. Szóval a kutyám mostanában mindenféle hülyeséget talál ki. Kitúrta a kukákat, leszoktattam róla. Aztán minden este hajnali kettő fele felébresztette a ház lakóit (Nagy családi házban lakok), de se pisilnie se egyéb szükségletet kielégítenie nem kellett. Csak úgy hobbiból. Mostanában az ágyamba fekszik bele, de mivel tudja, hogy tilos ezért amint meghallja, hogy közeledek a szobám felé egyből elszalad onnan. Már próbáltam mindenféle trükkel elriasztani az ilyen hülyeségektől (pl. mutattam az ágyat és a papucsomat, hogy ki fog kapni) de sajnos eredménytelen minden próbálkozásom.
Örökbe fogadott kutya, jó pár éve velünk van már, de mostanában megőrült, vagy nem tudom mi baja. Fiú amúgy.
nincs eléggé lemozgatva, és nő benne a feszültség... ebből ered a "rosszalkodása" Ha van biciglitek és tud mellette menni akkor mennél vele úgy, futassad meg jó rendesen. Ne csak a szokásos séták legyenek. Próbáld meg kifárasztani, hogy még menni is alig tudjon :)
2016. febr. 16. 10:20
2/8 A kérdező kommentje:
Unatkozik és ezért találja ki ezeket a kópéságokat?:D És eddig miért nem csinálta?
2016. febr. 16. 10:21
3/8 anonim válasza:
a kutyáknak lehetnek magas és alacsonyabb energia szintűek. Próbáld meg pár napig jobban lemozgatni fizikailag és agyilag is. Ha így is csinálja akkor tényleg nem tudom
2016. febr. 16. 10:30
4/8 anonim válasza:
Unalom. Mennyit sétáltatod, foglalkozol vele naponta? Én a kutyaiskolát is ajánlanám.
2016. febr. 16. 10:57
5/8 anonim válasza:
tényleg az utolsónak igaza van, el is felejtettem.. a kutyasuli is jó lehet... a lényeg a fárasztás
2016. febr. 16. 10:58
6/8 anonim válasza:
Most én is írhatnám, hogy szegény unatkozik. Próbáld meg a sulit. Az sokat segíthet. Taníts neki valamit (szinte mindegy, hogy mit), a lényeg, hogy a kapcsolatot erősítsd (és azt, hogy te mondod meg m legyen)
2016. febr. 16. 12:21
7/8 anonim válasza:
unatkozik....
az enyém minden nap megvan annyi foglalkozással, sétával, játékkal, amennyire éppen jut idő (vannak olyan napok amikor kevesebb, igen, van ilyen), HA megkapja heti szinten a "munkát". kutyasuli, sport, ilyesmi. amint ez megszűnik, jön a lázadás, rombolás.
2016. febr. 16. 22:13
8/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, a kutyákat jutalmazással szokták nevelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!