Alacsony büdzsés és középminőségü kutyakaját tudtok ajánlani?
Miért nem lehet azt mondani, hogy nem tudsz 900 forintnál többet költeni a kutyára, hanem azt mondod, hogy egy kutyának felesleges? Aki megteheti, megteszi, mert szereti a kutyát és a legjobbat akarja.
Egyébként brit, josera, premiere, bosch, nem a legolcsóbb tápok, viszont annyira nem húzósak, ráadásul nagyon jók, ha az internetről nagy kiszerelésben rendelsz, nem jössz ki olyan rosszul.
Olcsó tápok közül a Chapi talán egész jó.
Ja persze, micsoda parasztvakítás az is hogy valaki étterembe jár enni, amikor ott a meki és azzal is jól tud lakni. Mert kb ezt írtad le.
Egyébként nem is értem, miért nem rendelsz tápot a netről? Az 50%-o hústartalmú Acana tápnak 990 forint kilója ha netről rendelsz 18 kilót és még házhoz is viszik ingyen.
Itt érdemes nézelődni: [link]
Amúgy jól írta az első, Brit, Josera, Dog Chow, Eukanuba, Bosch, ezek teljesen jó minőségű tápok jó áron.
én is brittel etetek, 500 és 600 ft/kg körül mozog az ára és a másik kutyám pedig belcandot kap, az már 1000 ft/kg körül mozog, de nekünk nagyon bejött :) Még anno 20 éve volt egy belgajuhászunk(akkor került hozzánk) 16 évet élt és ilyen olcsó sz@rokkal etettük, mert akkor még tényleg nem volt ez a tápmánia, de mindegy is...
és a mekivel példálózóknak üzenném, hogy egyáltalán nem olcsó, lehet h 500 ft a sajtburgermenü, nade kérem az adagokat is kéne nézni..
Ragaszkodsz a tàphoz? Én évek óta nyers húst,mellé zöldséget,és rizst,tésztàt adok. Néha laktózmentes tejterméket.
Sokkal olcsóbban ki lehet hozni,mint a tàpot,és nincs benne semmi mesterséges cucc,a hús tényleg hús.
Egyre több àllatorvostól hallom,hogy nem jó a tàp.
Amikor még tàpoztunk,akkor dog chow-t és eukanubàt etettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!