Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem jön be a kutyám?

Miért nem jön be a kutyám?

Figyelt kérdés
Mindig bekéreszkedik a házba, és a folyosón lebzsel. De két napja csak egyedül vagyok itthon, és azóta egyszer sem jött be. Pedig kint esős saras idő van, vizes is a bundája sokszor, még sem akar bejönni, hiába hívom.
2016. febr. 13. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem tudom, miért nem akar bemenni, viszont én elvárom a kutyámtól, hogy ha hívom, akkor jöjjön. Akár van kedve, akár nincs.
2016. febr. 13. 20:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Mi neked a kutyád? A csicskád?

Nagyon remélem hogy veled is így bánnak a való életben...

2016. febr. 14. 05:36
 3/11 anonim ***** válasza:

"Mi neked a kutyád? A csicskád?

Nagyon remélem hogy veled is így bánnak a való életben..."

A behívás az pont nem kívánságműsor. Rengeteg olyan szituáció van, amikor a kutya életét mentheti meg, hogy odamenjen hozzád, méghozzá akkor, amikor mondod. (Nem veszi észre, hogy száguld felé az autó, kiszökött a szomszéd szocializálatlan komondora stb.)

That being said, én is meg szoktam beszélni a kutyámmal, hogy merre induljunk sétálni, hogy bejön-e vagy még napozik kint stb. Csak rohadtul más hangsort használok hozzá, mint a "parancsokra".

2016. febr. 14. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Te kérdező, neked úgy nagyjából mennyi fogalmad van a kutyanevelésről? A válaszod alapján semmi.

A kutyának az a természetes, ha a gazdája szavára hallgat, szót fogad. Falkaállat, a gazdája (jó esetben) úgymond a feljebbvalója. Ez nem "csicskaság", hanem ez a normális, a kutya számára is.

Javaslom, olvass utána, hogyan "működnek" a kutyák.

2016. febr. 14. 08:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Húúúú...

úristen ti nem tudtok szöveget értelmezni???

nem a parancsolgatásról van itt szó ti goldlife királyok

persze hogy nem parancsolom be házba, erre ti szóba hozzátok hogy ti mekkora jók vagytok, hogy itt kompenzáljátok a kisebbségi komplexusaitokat az ÉN kérdésemnél...

ha segíteni kéne arra nincs idő, de ha kötekedni, arcoskodni, akkor az már más...

és ilyenek még 80% felettiek, komolyan hová süllyed ez az ország

2016. febr. 14. 08:13
 6/11 A kérdező kommentje:

bármilyen kérdést kiír az ember, egyből azt kell látnia hogy kinek milyen szuper kutyája, meg ő mekkora nagy domina

a falu végi szélkakast sem kíváncsi rátok...

2016. febr. 14. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hiába sértődsz meg, a tény az, hogy a kutyának TÉNYLEG mindig jönnie kell a gazda hívására. Nem azért mert csicska hanem mert a jó kapcsolat és harmónia alapja a falka rangsorának fenntartása. A behívást tanítani kell, szerintem gyakorolj a kutyusoddal, már a tanulástól is erősödik a kutya-gazda kapcsolat. Lehet hogy azért nem jön be, mert nem kötődik hozzád, nem érdekli hogy egyedül van-e vagy veled.
2016. febr. 14. 16:32
 8/11 A kérdező kommentje:

De megsértődöm, itt már az se lehet? Ne háborítsál fel!

Egyébként van nevem is, János, János ÚR!

2016. febr. 14. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, 12?
2016. febr. 14. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves János úr! Neked valami komoly pszichés bajod van. Itt mindenki normálisan válaszol csak te szítod itt a feszültséget. Hát el is hiszem, hogy az a kutya ilyen társaságra nem vágyik.
2016. febr. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!