Kutyát csincsillával etetni nem visszás dolog?
A kutya nem válogatja ki, milyen néven élt a húsforrása.
És nem tilos a csincsilla tenyésztés s szőre miatt. Aztán idővel majd ezt is betiltják.
nem tilos egyáltalán. szerinted a valódi bőr miből van?
inkább egye meg egy kutya, minthogy hulladékként végezze - mert ha nem eszi meg, akkor ez lesz belőle. melléktermék, ami csak a kutyának kell...
és nem ugyanaz, bármennyire is rosszul hangzik. nem lehet azt mondani hogy egy elefánt élete többet ér a csiniénél, de az egyik egy kihalásközeli faj a másik meg egy elterjedt állat, plusz amelyiket a kutya megeszi az csak és kizárólag erre van tenyésztve, másképp meg sem született volna. ezzel van a baj, de amíg ez így létezik, hadd egye meg az allergiás kutya...
Csak megnyugtatásul írom, hogy a szülőfalum térségében konkrétan csincsilla kolbászt lehet venni háztól, es hidd el, nem a kutyáknak veszik... :D Hálistennek szüleim nem szeretik, mert túl száraz a belőle készült kolbász, így sosem került a családi asztalra.
Úgyhogy nyugi. :D
Ez inkább csak a városi létből fakadó naivitás, ami miatt visszásnak érzed. Én gyerekként sokat voltam falun, ezért sokkal természetesebben állok ezekhez a dolgokhoz. Csincsillám is volt régen, házikedvenc volt, minden kényelmet megkapott (fél szoba méretű ketrece volt mindenféle hintával, játékkal, rágcsával stb), és imádtam, aztán végelgyengülésben pusztult el. Ennek ellenére szemrebbenés nélkül adnék a kutyámnak csincsillát, sőt még meg is nyúznám, ha arról lenne szó. Mint ahogy a kiscsibéket, kisnyuszikat is kézből neveltük szeretettel, és ettől még simán levágtuk őket, mert ez az élet rendje. Egyedül a kutyát meg a macskát nem tudom így nézni.
A kihalás szélén álló fajok nem tudom, hogy jöttek a kérdésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!