Gondolom hogy ne piszkolódjon be a drága pénzen kozmetikázott bundája. Szerencsétlen kutya...
2016. febr. 9. 11:44
2/9 anonim válasza:
Gondolom aznap/másnap kiállításra vitték és nem akarták hogy a beleölt néhány óra tönkre menjen.
2016. febr. 9. 11:46
3/9 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de a fejére minek az a cucc? :D
Igazából amelyiken láttam, nem nagyon hatotta meg, úgy ugrált és szaladgált, mint akit nem zavar. Ahhoz képest, hogy rövid pórázon volt.
2016. febr. 9. 11:47
4/9 anonim válasza:
Ha kiállításra van felkészítve, akkor óvni kell a koszolódástól a felkészített szőrt. Az ilyesmi velejárója az olyan kutyáknál, ahol a kiállítási forma közel nincs a mindennapihoz.
2016. febr. 9. 11:53
5/9 anonim válasza:
A fejére meg azért kell, hogy szimatoláskor, iváskor ne lógjon a földre a füle, ne koszolódjon.
El tudom képzelni, milyen meló, mire felkészítenek egy ilyen kutyát...
Nem tudom pontosan mi célt szolgál, de nem azért adják rá, hogy hülyét csináljanak belőle.
2016. febr. 9. 12:10
7/9 A kérdező kommentje:
Jaj de cuki! Azok a sapik! :D
Köszi a válaszokat amúgy! :D Okosabb lettem ma is. :p
2016. febr. 9. 13:36
8/9 anonim válasza:
Igen, azért teszik rá, hogy ne koszolódjon a szőre. Gondolj csak bele, ha neked lenne ilyen hosszú "hajad" és végighúznád a földön :) főleg ebben a lucskos februári időben.
2016. febr. 10. 21:03
9/9 anonim válasza:
6-as vagyok, amit linkeltem, ott egy afgán sincs. Biztos van valami konkrét oka, amiért így bebugyolálják az agarak fülét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!