Mit csináljak ha nem eszik a kutya?
Fokozatosan szoktasd át, ahogy az első írja.
De egyébként ha finnyás (mint az enyém), akkor csak az válik be, ha kemény leszel, az enyém képes 10(!!!!) napig nem enni semmit, mire eszébe jut, hogy éhes...ha tápot merek váltani, akkor direktbe lefogy, aztán meg úgy eszi, mint a bolond...szóval már alig-alig váltok tápot, minden félévben-évben ugyanazt eszi, aztán váltás, de csak azért, hogy ne egész életében pl. csak csirkés tápon éljen.
A tápot fel is vizezheted, ha azt sem enné. De ha barfozni akarsz, én azt javaslom, hogy keverd hozzá ahhoz, amit szeret (konzerv vagy táp), és tényleg fokozatosan egyre kevesebbet a tápból és többet a nyersből.
Tedd meg neki azt a szívességet, hogy megközelítőleg olyan dolgokkal eteted, amit már ismer! Gondolj bele, szegénykét átteleportáltátok a nagy büdös ismeretlenbe: vadidegen környezet, emberek, napirend...
Persze, tudjuk, hogy a B.A.R.F mennyivel egészségesebb, mint a táp, de egy hónapot ki lehet bírni a kedvéért egy jobb minőségű táppal vagy konzervvel, nem? :)
Én kétféleképp szoktam ilyen új, alternatív cuccokat bemutatni a kutyámnak, mint a répa meg a sütőtök. A.) "nasi" - na jó nem is, de ilyen "nézz rám" jellegű gyógyfeladatokért cserébe B.) Kongban, a rendes kajájában elrejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!