Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell felszedni a kutyasz...

Miért kell felszedni a kutyasz*rt?

Figyelt kérdés
Miért kell felszedni? Az lebomlik a természetben nem? Miért jobb ha zacskóba tesszük és kidobjuk? Nálunk pl elvárják, hogy felszedjék de nem raknak ki kijelölt helyet. Oda dobod ahova akarod. (ezt a közterületes mondta) Miért jobb ha zacskóba rakjuk és étel maradékokhoz dobjuk stb. ?
2010. márc. 29. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Am én ugytudom h veszélyes hulladéknak számít , elvileg nemlehetne a háztartási szemét közé sem rakni :P
2010. márc. 29. 20:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Én fel szedem a szart. Amúgy nálunk 5ezer forintra büntetik. A kérdés az volt hogy mire verik magukat hogy felszedjem ha azért is megb*sznak ha nem jó helyre dobom de nem jelölnek ki olyan helyet ahova dobhatnám. Aki meg kioktatott megy a le....
2010. márc. 29. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
látom eléggé felkorbácsolta a válasz a hangulatot, kaptál hideget meleget, de egy szempontot nem említett senki, (illik, főleg ha járdára, vagy közterületre, erdőbe én sem szedem) én spec azért vagyok mérges a kakit fel nem szedő gazdira mert ha esetleg férges a kutyája az enyém meg odamegy a fel nem szedett csomaghoz és esetleg megnyalja vagy hozzá ér az orra és azt megnyalja ő is férges lehet, plusz egy csomó betegséget hordozhat, most is hasmenéses járvány van a kutyák között ideális terjedése a baciknak a fel nem szedett kutyaürülék...
2010. márc. 30. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert annyi kutya van a világon, hogy a természetes lebomlást megvárva nem lenne hova lépni. A természetben látsz ilyen sűrűn pl. őzet, rókát mint egy sétáltatási időben adott perkban? Soha.
2010. márc. 30. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért az is érdekes, hogy itt a legtöbben attól félnek, hogy a Guccin hazaviszik a szart a perzsára. Persze igazuk van, de csak egy ember mondta, hogy az ő kutyája is fertőződhet. Én azt mondom, hogy a száradó, porló kutyagumit hordja a szél, és inhalálod a szart és a rajta lovagoló kórokozókat. Ha az utcán hamburgerezel, meg is eszed!
2010. ápr. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!