A kutyam vemhes?!
Figyelt kérdés
Sziasztok
A kiskutyam benti mar 1 eves kislany a nagykutyam mar 6 eves mult es fiu
Van egy helyiseg ahol a lany van ha nem vagyunk itthon meg ott alszik es abbol nyilo ajto az udvarra vezett egyenesen a fiuhoz valaki (nem tudom ki nyitvahagyta az ajtot a a kutya szobajaban) leegendte anyukam mert kiakart menni a szobajaba es mire lementem megnezzni mert olyan erzes volt hogy az ajto nyitva van az ajto tarva nyitva a kiskutya tiszta sar es olyan csontot eszik amit a fiu kutyusomnak adtam.Felek hogy vemhes lett honan tudjam hogy az lett vagy nem?
2016. febr. 1. 17:33
2/5 anonim válasza:
Tüzel?
Abból hogy egy légtérben tartózkodnak, még nem lesz kiskutya.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen szerintem igen
2016. febr. 1. 18:11
4/5 anonim válasza:
Jézusom... inkább vidd el állatorvoshoz, és ivartalaníttasd, ha vemhesült, ha nem. Egyszerűbb, mint minden hónapban rettegni, meg elzárni a kutyát.
5/5 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, és ivartalaníttasd.
Ha tüzel, akkor jó eséllyel lesz vemhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!