Chip-es kutyát h lehet leíratni a nevemről? Nincs eladva de idegesít h a nevem van.
Most mi a gond? Van egy kutyád, de nem akarsz érte felelősséget vállalni? Mondjuk ha elszökik, akkor nehogy felelősségre vonjanak?
Gyönyörű...
Mi mikor a párommal még csak együtt laktunk és kutyust fogadtunk örökbe, akkor ragaszkodtam hozzá, hogy az én nevemen legyen. Házasság előtt szerzett vagyon (amúgy másban nem voltam ilyen). A kutya az enyém, pont.
Nem értem miért zavar. A te pénzedből eszik, a te otthonodban lakik, de papíron nem lehet a te tulajdonod? Mi a baj?
A kérdező most kapta kézhez a DNS-tesz eredményét, miszerint a kutya nem a vér szerinti gyereke és ezért szeretné leíratni a nevéről.
Továbbá válás esetén tartásdíjat se akar fizetni utána.
Ne essetek neki, elég trauma számára, hogy a felesége becsapta, évekig más gyerekét tartotta el; vette a kutyatápot, fizette az oltásokat, táplálékkiegészítőket.
Mit nem értetek ezen?
(bocs, szarkazmus:)
Figyelnek az alakváltó cion-reptiliánok, ugye? Félsz, hogy a chipen keresztül megtalálnak és kimossák az agyadat? Nyugi, nincs mitől félned.
(Amúgy nagyon praktikus, hogy a "hogy" szó helyett csak "h"-t írsz. Mire fordítod a megtakarított időt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!