Kutyám 30 órája nem kakilt, de két óránként próbálkozik vele. Volt már valakinek hasonló? Orvosnál jártunk. Többi lent.
Lassan 2 hete küzdünk a szorulással, de a mi kutyánknak nyilvánvaló szervi baja van/volt.
Szerintem hívjátok fel a dokit, hogy bocs a zavarásért, de otthon rájöttetek, hogy lenne még néhány kérdésetek. Az orvosotok beleegyezése nélkül én az égvilágon semmit nem adnék be neki. Viszont rákérdeznék a következőkre:
- Calo-petet szabad-e adnotok neki, hogy ne készüljön ki teljesen (a mi dokink pl. bódítás, altatás előtt 12 órával már nem ajánlja)
- etetni szabad-e, ha igen mivel, milyen gyakran, milyen mennyiségben
- szabad-e hagynotok, hogy erőlködjön (Az én vénségemnek nem volt szabad: a doki szerint meg vannak annyira lazulva a szövetei, hogy kifordulhatott volna a méhe tőle. Szerencsére ő bent nem is próbálkozott.)
- van-e még valami, amivel segíteni tudnátok neki?
A kaja kérdést kérdeztük, mondta, hogy ehet nyugodtan.
Az olajra mi is gondoltunk, mert már volt hasonló, s akkor alul-fölül azt kapott az előző dokinktól. Még csak 5 éves, így erőlködhet úgymond.
De most délután volt egy kis kaki, de a próbálkozás még mindig van. Mondta a dokinő, hogy a beleiben így tapintásra nem érez semmit, szerinte üres. Ami valószínű is, mivel úgymond már 2 napja nem evett.
Köszönöm az eddigi válaszokat, szívesen várok még, hátha van valakinek valami jó/használható ötlete.
Másik orvost ajánlanék,aki meg tudja röntgenezni és nem úgy állít fel diagnózist,hogy megtapogatja.
Ha valami elzáródás van,csak árt a kutyának a paraffin meg egyéb hashajtó.Még az is lehet sajnos,hogy műtétre lesz szükség.
Minél többet kísérleteztek meg tippeltek otthon,mi lehet a baja,annál nehezebb lesz meggyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!