Igaz hogy az akita verekedős?
Én ezt olvastam,de nem tudom hogy igaz-e.Ha igen akkor még ezek a kérdéseim:
A gazdájával is verekedős?
Más kutyákkal jól kijön?

Jaj iatenem... Mi az, hogy a gazdájával verekedős?
Normális, következetes nevelés mellett egyik kutyára se lehet azt mondani hogy "verekedős". Más kutyákkal való kapcsolata is csak a gazdától függ, hogy szocializálod-e rendesen.

Nem, nem igaz.
Egy kutyát 'nevelni' kell és rengeteget foglalkozni vele, ha ez nincs meg ugyanúgy agresszív lesz egy tacskó, egy bernáthegyi, egy pitbull, vagy egy husky.
Persze, ki lehet fogni olyan kutyát, aminek rossz a személyisége, vagy ideggyenge, de ha nem szaporítótól vásárolsz ennek kevés az esélye.
Amire figyelned kell, hogy amikor találkoztok az elején más kutyákkal, ne elfelé húzd, vagy elfelé vidd, vagy próbáld felemelni, hanem engedd oda. Mert ellenkező esetben bármelyik kutyában az rögzül, hogy támadni kell.
Van a környéken egy akita, róla tudok nyilatkozni, ő jól kijön gyakorlatilag az összes kutyával, mindegy, hogy kicsi vagy nagy; pörgős, játékos vagy nyugodt. Maga a kutya játékos, ugyanakkor elég nyugodt. Ha egy másik kutya vicsorít rá, vagy ugat, egyszerűen figyelmen kívül hagyja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!