Kb. mennyit költöttetek mielőtt a kutyust hazavittétek? Felszerelés, állatorvos, kaja?
nekem 45 volt a kutyus tavaly nyáron (persze tk nélküli)
az orvos kb. 4000ft/oltás volt + ivartalanítás 16ért
a tápból még a minőségi se vág földhöz ekkora kutyánál most 10 hónapos(2,3 kg) és kb. 1 kg eszik egy hónap alatt
a felszerelésre szép lassan tettem szert az alap fekhely +tál ilyesmi az kb. 10 ezer
ja és nekem is bolognesem van:)
Én leírom őszintén de engem itt megköveznek majd:))))
10000 ezer volt a kutya (ambull+stafford keverék)
póráz meg nyakorv olyan 4000
1500 oltásonként az orvos
kullancsos lett az 15000 lett a vége mire meg gyógyult
kutyaházat én csináltam minden megvolt hozzá itthon (fa+zsindely) mindenki dicséri és már mondták hogy fizetnek csak csináljam meg, de nem fogom mert az csak az én saját kutyámnak jár
táp az havonta 10000 körül mozog meg a vitaminok
erre jön még a benzin mikor vittem orvoshoz
De mivel ezek mind apránként voltak így meg sem lehetett érezni.
Kaja 17 ezer volt (Royal Canin)
Nyakörv+póráz kb. 4000
Kefe+ szőrápoló ez+az 4000
Kutyatálak 2600
Maga a kutya 80000
Oltások 2500/db
Azóta kiállítások, kaja, kullancsvédelem, utazások az elmúlt 3 év alatt milla biztosan.
Hát...
Vettem kutyatálat 500 Ft körül
Vettem játékokat 2000Ft körül
Vettem fekhelyet 2750 Ft-ért
Vettem bele takarót amibe gumit raktam 790 Ft-ért
Vettem neki 2 Zsák 10 kilós kutyakaját
Aztán ki fújt!Ja és a fekhelyét szépen megcisnáltam varrtam a párnájába középre egy szivet boltivesen meg belevarrtam a nevét! Amit neten rendetem volna lett volna 6000Ft és mivel én csináltam főleg elsőre nm is lett rossz!=)
Utolsó vagyok:
Van még neki hám, egy kis kád amibe fürdik vettem neki rózsaszín törülködzőt :D meg illatos kutyasampont, meg fésűt, meg vettem neki kutyaruha hámot, meg kabátot!:)
Van neki egy szép kicsi tükre reggelente megnézi magát megborzolja a szőrét és visssza fekszik hozzám aludni!:D
mielőtt megérkezett volna, nem mentünk állatorvoshoz:P
egyébként 100.000 simán elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!