Az normális, hogy az anyakutya 1 hét után nem annyira foglalkozik a kolykeivel?
Figyelt kérdés
Ma el vittem sétàlni es mikor hazaertunk azt gondoltam normalisnk, hogy odarohan a kolykeihez, de nem. Erőszakkal ve kellet huznom a ketrecébe.Amugy az etetessel nincs baj. Jól tartja oket.2016. jan. 24. 21:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit keményebben fog foglakozni a kölykökkel, hiszen nekik is fel kell nőni. Nem mindig lesz ott az anya. :)
2/7 bollocks válasza:
Szaporított keverékeknél előfordul.
3/7 anonim válasza:
Ha tényleg egy ketrecbe van bezárva, nem csodálom hogy nem szívesen megy be... Vagy elletőládára gondoltál?
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg elege van az egészből.
Ezért sem kell hozzáértés nélkül szaporítani.
6/7 anonim válasza:
Miért vannak ketrecben? :/ És nem, nem normális. Pontosan emiatt kell szakértelemmel, hozzáértéssel, segítséggel elletni a szukát, nem hozzáértés nélkül.
7/7 anonim válasza:
Amennyiben rendszeres időközökben bemegy hozzájuk és megfelelően ellátja őket, akkor nem baj ha nincs ott állandóan. Nem mindegyik anya marad folyamatosan a kölykök mellett. Esetleg nincs túl meleg a kicsiknél? Általában akkor fordul elő, hogy az anya nem szívesen marad állandóan velük. Ezt észre lehet venni, mert a kicsik nem kupacban alszanak, hanem egymástól távolabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!