Hogyan szerepeljünk sikeresen a háziversenyen? Valami tipp?
Sziasztok!
Két hét múlva lesz egy kisebb kutyás trükkös háziverseny, amin szeretnénk részt venni. Nem nyerni szeretnénk, csak ügyesek szeretnénk lenni. Pár olyan trükköt szeretnénk bemutatni, amit már régóta gyakorlunk, azonban kicsit tartok a szitutól: egyrészt színpadon lesz és félek, hogy odaszalad a nézőkhöz simiért (nagyon szereti az embereket), másrészt félek, hogy totál lefagyunk és nem fog semmit megcsinálni. A lakásban mindent nagyon szépen csinál, kint is szoktunk gyakorolni ez is egyre jobban megy. "Színpadi" tapasztalatunk viszont még semmi. :D Harmadrészt én is meglehetősen stresszelős vagyok és attól tartok, hogy "rátolom" a kutyára. Igyak előtte egy felest vagy mi legyen? :D
Labdával is szoktunk gyakorolni (erre egy picit lelkesebb, néha már túlzottam is) meg jutalomfalattal is. Melyiket vigyem? (Megengedett eszközök :D)
Igazából az a célunk az egésszel,hogy egy picit tapasztalatot szerezzünk, én meg némi önbizalmat. Jó lenne ügyesnek lenni.
1 éves vizsláról van szó és egyszerűbb dolgokban gondolkodunk: lábszlalom, nyolcasozás, tolatás, forgás, láb közötti kukucskálás, meghajlás, pacsi.
Minden tippet szívesen fogadok! :) Köszönöm!
köszi a tippet! :D Pont ezen gondolkodtam, hogy adjak-e neki előre kaját, hogy figyeljen rám vagy ne. :D Itt lehet labda is meg jutalomfalat is, de szerintem inkább labda lesz nálam, arra jobban pörög, a szlalomozásokat jobban megcsinálja.
A hiszti ismerős, nagyon tud reklamálni, ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!