Most akkor jó a kutyának a krumpli vagy nem?
én olvastam olyat, h a krumpli nem jó a kutyának, és olyat is h kitűnő!
szerintem úgy kell ezt érteni, hogy ne azt kapjon mindig, mint szénhidrátforrást, de ha egy tápban van, az nem rossz, sőt.
én is acanaval és orijennel etetek mostanában, előtte pro plant használtam, amiben krumpli helyett kukorica volt.
semmi baj nem volt azzal sem, csak a doki azt hitte allergiás a kutyám és azért váltottunk(közben kiderült h nincs ilyen baja).
nyugodtan veheted azt neki, mivel nem nyersen kapja meg a kutyus a krumplit, szépen meg tudja emészteni, az én kutyusom pocakja remek állapotban van:) személy szerint jobban pártolom mint a kukoricát:)
de a tápban át van főzve sütve, azt meg tudja emészteni!
akkor nem lenne értelme rizs helyett krumplit használni a tápokban!
Ezeket a krumplis kajákat főleg allergiás kutyáknak kell adni. Nem lesz baja a kutyának tőle. Össze kell turmixolni nagyon pépesre és ebbe kell húst keverni(ne szárnyas húst) Nekem ettől jött ki a kutyám az allergiából. Semmi tápszert nem kapot, se kutya nasit. Vad húst, marha húst megfőzve, a hús levében megfőzve a krumpli, jól összeturmixolva, vissza bele a húsi, pici só, esetleg fokhagyma(a férgek lenne).
Lehet hasmenés a kutyusnak a váltásnál(mint minden táp váltásnál), de megszokja. Eza legjobb neki. Néha kap zöldséget nyersen/főve, rizst is. De ha dagi a kutya, akkor rizst, tésztát nem szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!