A kutyámnak már 1 éve fáj a lába. Szerintetek az epilepsziája miatt?
az állatorvosnak is mondtuk már, de ő azt mondta h majd kérjünk időpontot röngenért, de az anyukám nem hívta még fel mert őt nem zavarja h fáj neki.
nem olyan nagyon fáj neki csak náha néha. Anyukám azt mondta h ha baja lenne akkor nem futkározna az udvaron hanem bemenne a házába éselő sem jönne, de én azért
aggodom érte.
Az epilepszia miatt biztos nem, legfeljebb akkor, ha egy roham alkalmával pl. elesett vagy valami.
Anyád elég felületes gazda lehet:(
az állat orvos szerint is ha baja lenne akkor nem futkározna
és csak azért javasolta a röngent hogy én megnyugodjak h nincs baja, csak egy kicsit fáj neki. Mert amúgy össze vissza ugrál és futkos csak néha egy kicsit sántít a hátsó lábával
Nem, nem az epilepsziája miatt fáj.
Anyukádról inkább nem mondok semmit, hogy 1 éve nézi, hogy komoly fájdalommal él a kutya.
A kutyának elég magas a fájdalomküszöbük ugyanis, ha már elő sem jön a házából, az kb. a haldoklásnak felel meg.
Az én kutyám is néha három lábon fut.
Egyszer kb 1,5 éve beütötte a hátsó lábát a kutyaajtóba, amikor rohant kifelé megugatni valakit.
Szoktam vele labdázni, és feltűnt, hogy amikor eldobom neki, akkor 4 lábon rohan érte, mint egy félőrült, aztán amikor visszahozza, akkor már 3 lábon jön. De nem mindig csinálja! :)Olvastam valahol, hogy a kutyákban megmarad a sérülés emléke, és sokszor, ha eszébe jut, akkor "színlel".
Szuper! Megnyugodtál, mert kaptál egy olyan választ, amit vártál.
A dokid nem lát bele a kutyába, így nincs joga véleményt mondani.
Milyen kutyád van egyáltalán és melyik lába nem stimmel?
remélem hogy nincs komoly baja!
megnéztük a lábát és a térde fáj neki, lehet h porckopás.
köszi a komit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!