Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vegyszertől mi baja lehet?

Akiteki kérdése:

Vegyszertől mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Az előbb összecseréltük a kutyasampont az univerzális padlófelmosóval és a lányom megfürdette benne a kutyát. Mikor észrevettük, persze újra fürdetés, most már samponnal (remélem). Lehet valami baja? Rövid szőrű. Állatorvost már nem tudom elérni.
2010. márc. 27. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha egyből észrevettétek és megfürdettétek és azóta semmi,akkor most már elvileg nem. De az ilyenekre jobban oda kellene figyelni, mert az is előfordulhatott volna, hogy a kutya bőrén a 2anyag egymással kölcsönhatásba lép és nagyobb bajt csináltök. Ne egymás mellé tegyétek a tisztítószert meg a tisztálkodási szereket.
2010. márc. 27. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Mivel nem kicsik már a gyerekeim, meg sem fordult a fejemben, hogy nem olvassa el, mi van ráírva. A szimata úgy látszik nem egy vadászkutyáé, mert mikor beléptem a fürdőbe feltűnt, hogy igen lúgos szag van nem egy virágillat.

Reménykedni én is reménykedem, csak gondoltam van valami tuti módszer ekkora baromságra is. Hogy mondjuk most fürdessem meg kecsketejben. :))

2010. márc. 27. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én megfürdetném még egyszer és egy kicsit rajta hagynám a sampont.
2010. márc. 27. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Azon már túl vagyunk, remélem reggelre nem pirosodik be a bőre vagy hasonló. Tuti, hogy ezentúl 3x elolvassuk, mi van a flakonra írva.
2010. márc. 27. 22:06
 5/5 anonim válasza:
Ha van otthon calcium tabletta adj be neki egy szemet (de ne pezsgő tablettát!!!!!!!!).Az jó,az allergiás reakció ellen,vagy itasd tejjel az is jó ugyan erre.
2010. márc. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!