A ti kutyátok hogy tolerálja ezt?
Amikor betegek vagytok és nem tudtok velük eleget foglalkozni , sétálni stb?
Fél éves JRT- em van,ez a fajta nem a nyugodtságáról híres, de két napja itt őriz engem a ágyamnál és kitart mellettem.
Ezek szerint a kutyusok kiskorukban is megérzik, ha a gazdi beteg?
Bizony, megérzik. :)
Az én kutyusom, ha például sírok, odajön és megvígasztal. Nem rég beteg voltam, csak meg voltam fázva és fájt a torkom, de éjjel mindig odabújt hozzám (pedig nem szokott). Nem véletlen az, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Nagyon alázatos teremtmények ők, szerintem ők is érzik, ha nincs valami rendben a gazdájukkal.
Mielőbbi gyógyulást!
Nekem is JRT-m van, és nála is megfigyeltem, hogy ha szükséges, képes napokra hibernálni magát, nem követelőzik. Pl. egy időben otthon dolgoztam hétvégenként, a szobába voltam kényszerítve, de a kutya ahelyett, hogy kint bandázott volna a többi kutyánkkal vagy rávette volna a tesómat, hogy vigye el sétálni, letáborozott az asztalom alatt és végigszunyókálta a munkaidőmet.
Mikor kollégista voltam, akkor is türelemmel viselte a távollétemet.
Később is voltak olyan időszakok, amikor annyit találkoztam szegénnyel, hogy reggel meg este elébe öntöttem a tápot, aztán rohanni kellett.
Betegség dettó. Őriz és csendben várja, hogy helyreálljon a rend.
Mondanom sem kell, hogy a kevésbé dilis időszakokban kárpótolom érte és bőségesen meghálálom a türelmét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!