Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet két kan kutyát...

Bumbi02 kérdése:

Hogy lehet két kan kutyát összeszoktatni?

Figyelt kérdés

Van 3 éve egy pulink, és most szereztünk egy tacskót mellé hogy ne unatkozzok akkor se h ha nemvagyunk itthon ..

tudom h ezek csak kezdeti nehézségek hogy elég erösen összekapnak mert a puli magáénak tartja a területet.. de nincs rá vmi módszer vagy vmi praktika hogy könnyen hogyna szoktathatjuk őket össze?

2010. márc. 27. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

a kutyapszichológia c. könyvben van egy történet, ami arról szól, h 2 kutya folyton összeugrott.

mindkettőjüket megfogták, és várták, hogy kitombolják magukat, ahogy azt a farkasok is tennék.

kb. negyed óráig ugattak, aztán mikor elhallgattak és kicsit kifáradtak, megjelent a gazdi, és mindkettőjüknek egyszerre adott enni, hogy pozitív élményben részesítse a kutyákat. persze fontos h akkor kapják meg, mikor már elhallgattak.

személyes tapasztalatom nincs ebben, gondoltam ezt leírom hátha..:)sok sikert.

2010. márc. 27. 08:52
 2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a választ megpróbálom:) azér hha vkinek van még ötlete irjon:)
2010. márc. 27. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk egy éve még négy kutyánk volt (sajnos 2 öregkori betegségekben meghalt), köztük 3 kan. A két felnőttkorban összekerült kant sose sikerült összeszoktatnunk, pedig 11 évig éltek nálunk. Többször próbálkoztunk, de mindig vérre menő küzdelem lett a vége. Ezért aztán elkülönítve kellett tartanunk őket. A harmadik kan kölyök korában került be a családba, őt mindegyik elfogadta. Néha-néha az egyik "megbúbozta", de ilyenkor meg is érdemelte, azonban sosem bántotta komolyan.

Szívből kívánom, hogy nektek sikerüljön.

2010. márc. 27. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
hát a kölyök kutyát amennyire tudom elfogadják attól független h kan vagy nöstény...mert amikor ezt akutyánkat (ameik 3 éve van meg) hoztuk egy tacsink volt már 6 éve éselfogadta, eleinte kicsit verekedtek de elfogadta...azér remélem ezt a tacsit elfogadja a pulink, kösdzönöm az értelmesválaszokat:)
2010. márc. 27. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!