Mennyi idős korában kell "belevágni" a fülébe és a farkát levágni a cane corso-nak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 22:39
4/16 anonim válasza:
De miért vágják le szegény kutya fülét meg farkát? Én ezt nem értem.
5/16 anonim válasza:
A te füled meg farkad kéne levágni te barom!!!!!!!!!!!
6/16 anonim válasza:
Hát, a divat sok mindenre ráveszi az embereket, most már nem csak magukat, hanem a kedvenceiket is torzítják, csonkítják.
Azt hiszik, nekik nem fáj, mert "csak" állatok, és fiatalok.
7/16 anonim válasza:
Kutyakiállításon ezt már tiltják. Nekem két levágott farkú kutyám volt még anno és aranyos volt a kis hüvelykujjnyi farkincájával ahogy pörgette örömében. De a legújabb kutyám a szabványkan megfeleően nem lett "megcsonkítva" és milyen gyönyörű így. Spánielről van szó. A kutyának legyen farka azt mondom.
8/16 anonim válasza:
A kiskutyák farkát 3 napos korban vágják, a fület 8 hetes korban
9/16 anonim válasza:
Nem csonkítanám meg a kuytám semmi pénzért.
10/16 anonim válasza:
Én sem csonkítanám meg, az biztos. Nem értem miért vannak ilyen undorító emberek. Basszus, divatból?? Húúú de nagyon menő leszel, azta! Aztán majd vágd le a saját füledet is, hogy még menőbb legyél oké?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!