A kutyák és a rókák tudnak életképes utódot csinálni?
szerintem nem.
De amikor apukám falun volt ismerősöknél, nekik volt egy kutyájuk akire azt mondták, hogy az anyja kutya, az apja meg róka o.O
Az a kutya nagyon vad, és küllemre tényleg hasonlit a rókára, de mégis a feje is, kutyás.
És nagyon furcsa ugatása van.
De én valahogy nem tudom elképzelni, biológiailag hogy lenne lehetséges egy kutya-róka keveredés.
Ilyet én is hallottam régen, hogy van egy kutya aminek az egyik "szülője" róka... Hát nem akarom elhinni.
Szerintem a kutya és a róka nem kezdenek egymással és nem is hiszem, hogy lehetne utódjuk. Bár kitudja... de szerintem normális körülmények között nem a válasz.
Szerintem lehet
Van olyan is, hogy tigris-oroszlá... Bár sokszorelőfordul, hogy életképtelenek, de van mikor nem, úgyhogy sztem lehet.
A kutya és a róka nem egy fajhoz tartoznak. Ahogyan nem lehet egy majomnak és egy embernek sem gyereke, pedig sokszor mennyire hasonlítanak! :))
A farkas és kutya párosodásából lehet utód.
Kicsit rákerestem jóbarátom google segítségével, de nem találtam magyarul a konkrét kromoszómaszámokat. De nálam okosabban is így írták: A róka ugyancsak kizárható az ősök sorából. A kromoszómák különbözése a rókák és farkasok, illetve a rókák és a kutyák között kizárttá teszi a keveredést.
Persze, hogy lehet!
Két lehetőség van:
1. a RÓTYA
2. a KUKA
Tegnap estétől a rótyán és a kukán röhögök :DDD
Bocs, az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!