Normális hogy az alig három hónapos kiskutya hágó mozdulatokat tesz? Mit tehetnék? Tennem kell valamit?
Ő: kislány, kistestű keverék.
Én: nagylány.
Szeretném gyorsan leszögezni, hogy a plüssállatával csinálja a hágó mozdulatokat, csak és kizárólag. Nem számítottam rá, hogy ez ilyen hamar, még ivarérés előtt bekövetkezik. Közbeavatkozzak? Rászóljak? Vegyem el tőle?
Amúgy félénk, nem domináns jószág. (Legalábbis azt hittem.)
ösztönös, akaratlan-nem tudatos cselekvés. ezzel jelzi, hogy az ő zsákmánya, valszeg nagy bvenne a zsákmányszerzési-bírtoklási vágy. ( őv kutyád van, ha eddig még nem tünt volna fel .
3 hónapos kutyánánál ne alkalmazz tiltást-retorziót, ösztönösen teszi, nem direkt.
ajánlott, egy normális kutyaovi, ahol elmagyarázzák Neked a dolgokat, és a kutya is tud szocializálódnbi.
Rendben, köszönöm az utolsó két válaszolónak.
Járni fogunk kutyaoviba, de csak a jövő héten kezdődik a tanfolyam, és ugye addig is kell vele dolgokat csinálni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!