Már 1 éves és még eddig egyszer sem nyalogatta, SOHA (de tényleg soha)! Ezt leszámítva makk egészséges, a bundája is fénylik, jó tápot kap. Csak nem értem, hogy ezt a teljesen alapvető dolgot mért nem akarja csinálni. Próbáltam rákeresni a problémára, de úgy látszik eddig még ilyet más nem tapasztalt, mindenkit csak az érdekel, hogy miért nyalogatják a kutyák a töküket. Egy angol szöveget találtam, ami tesz ilyenről említést, és arról is kiderült, hogy egy regény... Angol staffordshire bullterrierről van szó egyébként.
Nyald meg neki te, hogy tudja meg, milyen jó érzés, utána fogja csinálni magának.
2016. jan. 5. 18:38
2/12 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy máshol veszed neki a tököt, lehet, hogy a tescost (vagy amilyet vettél neki) nem szereti.
2016. jan. 5. 18:44
3/12 A kérdező kommentje:
Már mézet is csurgattunk rá, de még azt sem volt hajlandó lenyalni róla.
2016. jan. 5. 18:52
4/12 A kérdező kommentje:
Egyébként a viccesedők inkább ne írjanak.
2016. jan. 5. 19:08
5/12 anonim válasza:
Hölgyeim és Uraim!
Íme a nap kérdése!!!
2016. jan. 5. 19:11
6/12 anonim válasza:
Te vagy az elmult napok alatt a nem tudom hanyadik hulye aki staffordshire-t tart. Teszthez kene szerencsetlenek tartasat kotni. Mezet csorgatsz a kutya tokere es mi ne vicceskedjunk? Edes istenem...
2016. jan. 5. 19:42
7/12 A kérdező kommentje:
:( Tehát normális választ itt nem fogok kapni.
2016. jan. 5. 20:18
8/12 anonim válasza:
Macimezes flakonbol toltatok vagy kentetek a mezet? Kivel csinaltad? Van olyan kutya ahol csak az mukodik ha az unokatesoddal egyutt eperlekvart kentek. Barack nem jo es a nagymuter se. Valamiert ezeket nem birjak a kutyak. Erthetetlen de igy van. Es meg egy komoly problema van. Az hogy ezt te komolyan is gondolod basszus :D Miert kene nyalogatni a toket. Teljesen elmentek otthonrol, de tenyleg? Elkepzelem hogy masodmagaddal mezezed yzerencsetlen golyoit... Csodalatos... Kerdezd meg az alatorvosotok. Lehet o is akar egy jot rohogni ;)
2016. jan. 5. 22:03
9/12 anonim válasza:
Szia!
Lehet nem tudtad, de igazából semmi baja nem lesz a kutyának, ha nem nyalogatja a tökét, nem értem, hogy neked miért fontos, hogy ezt csinálja. Amúgy nem normális kérdésre ne várj normális választ.
2016. jan. 5. 22:10
10/12 A kérdező kommentje:
Attól, hogy egy probléma viccesnek hat, vagy esetleg zavarba ejtő, attól még probléma marad.
Azért kérdeztem meg, mert általában szokták csinálni a kutyák, és gondoltam, hogy okkal teszik. Könnyen meglehet például, hogy a kutyák nyálának az összetétele olyan, hogy jó hatással van az egészségükre, ha nyalogatják ott lent magukat, és ahogy felszívódik a bőrükön keresztül, jót tesz a bélműködésüknek. Persze ezt csak kitaláltam, de akár igaz is lehetne.
A mézes dolog tényleg vicces volt, de egyszer kipróbáltuk, és senki sem sérült meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!