Van egy 13hetes amstaff kiskutyám tudnátok segiteni hogy hogyan neveljem? Hogyan tanítsak meg neki alap parancsokat stb!?
Meg annyit hogy elege vad ! Például ha bejön a macska a szobába és elkezdem simogatni akkor rögtön neki megy pedig meg kicsi !! Vagy ha elviszem sétálni akkor is az utcán nála sokkal nagyobb és idősebb kutyáknak megy neki
Kerlek ha tudtok tanácsot adni segítsetek mert van egy baba is a családban és semmilyen esetre sem szeretnem hogy valami gond tortényen! !!!
De, gond, hogy befelé állnak a lábai! Ez rossz etetéstől, rossz tartástól, vagy eleve örökletes is lehet. És az is gond, hogy még nem kapott oltásokat! Féreghajtót kapott? Mindenképp orvos minél hamarabb!
Viszont az egyértelmű, hogy valami alja szaporítótól vetted, gondolom, hogy spórolj az áron. Így a viselkedése is fakadhat ebből, nem megfelelő az idegrendszere. És persze nem is megfelelően neveled, szocializálod. Így kutyasuli, szintén minél hamarabb! Ha így haladtok, akkor egy fegyver lesz a kutyádból, aki rád is, a gyerekre is, más kutyákra is és más emberekre is veszélyes!
"Viszont az egyértelmű, hogy valami alja szaporítótól vetted... Így a viselkedése is fakadhat ebből, nem megfelelő az idegrendszere."
Én tenyésztőtől vettem az enyém, mégis egy domináns kis köcsög :) volt mikor elhoztam. De 13 hetesen már igencsak megfeledkezett erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!