Ha a kutyám chip-je regisztrálva van, akkor nekem mit kell látnom belőle?
Olvasom a tucatnyi szilveszteri hirdetést, miszerint elvesztek a kutyák, vagy a menhely megtalálja őket, de nem tudják értesíteni a gazdát, mert a chip regisztrációja hiányos...
Felmentem a petvetdata-ra, és az én kutyámnak csak a nevét, ivarát, fajtáját, legutolsó oltását látom.
Ez baj? Nem kéne ott lennie a gazda nevének, lakcímnek, telefonszámnak? Elvégre mi alapján tudnának értesíteni ha szükség lenne rá?
Az adatokat az állatorvosunk biztosan helyesen írta le, lebetűztünk majdnem mindent, csak rá 1 hétre lett kb. regisztrálva.
Viszont most, ahogy nézem legutolsó oltásnak azt írta be, amit a chippel együtt kapott, de utána volt még egy oltásunk, ez nincs átírva a regisztrációban. Ezeket nekik minden oltásnál frissíteni kellene?
Legközelebb ha megyünk, ezt mindenképp letisztázzuk vele is, csak addig érdekelne.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!