Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szilveszer miatt viselkedik...

A szilveszer miatt viselkedik így?

Figyelt kérdés

A kutyam csutortok ota kedvetlen,bagyadt.Setanal lefele log a farka, kint nem labdazik illetve ismeros kutyakkal nem jatszik akikkel eddig nagyon joban volt .Enni eszik, itthon pedig vidam hozza a jatekait.Ugy viselkedik kint mint aki hulla faradt pl leul-lefekszik.

Mitol lehet ez esetleg ennyire megviselte a durrogtatas-sok ember? Olyan rossz így latni..:-( Szerintem nem beteg mert mas tunete nincs de ha egy heten belul nem javul azert lehet elviszem.

2016. jan. 2. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Simán lehet igaz, amit mondasz.

Főleg, ha ismered és tényleg érzékeny a zajokra, nagyon fél a hangoskodástól.

Milyen fajta kutya?

Nekem csivavám van, és olvastam, hogy nagyon érzékenyek tudnak lenni, könnyen kapnak egyfajta "sokkot". Nem hittem el, amíg meg nem tötént velünk is.

Nálunk pont fordítva volt, kinnt vidám volt és szaladgált, bennt viszont félős lett, nem nagyon mozgott, pont ahogy te is leírtad.

Állatorvoshoz is elvittük, végül kiderült, hogy egyfajta traumát kapott, hosszú lenne kifejteni miért, egy olyan dolog történt vele itthon rendszeresen, amitől fél. - Nem magunktól találtuk ki, az állatorvosok is megerősítették, hogy ez volt a problémája.

Nálatok ponnt az ellenekezője lehet. Otthon jól van, biztonságban érzi magát, de a kinnti világhoz most negatív élényeket kapcsol, bizonytalan.

Meg kell neki mutatnod, hogy nem kell aggódni, legyél izgatott, bolodg odakinnt, vidd a kedvenc játékát, nasit, tedd élvezetessé a kinntlétet.

Ha viszont fél, rosszul reagál, ne sajáld, ne vegyél tudomást a negatív videlkedésről, mert azzal megerősíted benne, hogy helyes ahogy viselkedik.

Mi így tettünk, igyekeztünk pozitív dolgokat kapcsolni a helyhez, dolgokhoz, amitől félt és néhány hét alatt visszaállt a régi rendszer.

2016. jan. 3. 09:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Ugy latszik nem ez a baj...a kutya rosszul van.Most megyunk ugyeletre.
2016. jan. 3. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi van a kutyusoddal??
2016. jan. 4. 19:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Elkapott egy "mostani" virus.De nagyon megijedtunk mert reggel elkezdett remegni es bebujt a szek ala es nem akart kijonni...szerencsere mar javulo allapotban van,egyre jobb a kedve..😃 mar setanal is vidam..

Koszonom az eddigi valaszokat

2016. jan. 5. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nincs nagy baj, megijedtem, amikor írtad, hogy ügyeletre mentek.
2016. jan. 10. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!