Milyen fajta kutyát ajánlotok?
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Megnéztem a videót, de még nem sikerült döntenem. Eddig a komondor, a golden retriver, a kuvasz és a doberman fogott meg a legjobban. AZ is lehet, hogy nem fajtiszta kutyust fogok "venni, hanem egy aranyos kis keveréket az egyik menhelyről.
Szerintem, mivel nincs kimondottan egy fajta, amiért odavagy, tökéletes lenne egy menhelyi kutyus is. Sajnos bőséges a választék.
Kuvaszt nem javaslom, ha te foglalkoznál vele elsősorban.
Dobermannt sem. A dobi esetében tudni kell, hogy mindenképpen lakásban kell tartani, mert a téli hidegben nagyon fázik, és az egészsége, ízületei is tönkremennek. Emellett a jelleme is azt kívánja, hogy a gazdi mellett legyen a házban. Neki kutyasuli is fontos.
A golden jó választás lehet, illetve a vizsla is, de utóbbit megint csak a lakásban kell alapvetően tartani, fázós ő is.
Én egy szavazatot teszek a menhelyi kutyus mellett :) Nézz körül több menhelyen, biztosan találsz olyat, akivel "egymásba szerettek".
Nem tul ismert fajta de hátha megtetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!