Hugipb kérdése:
Mit tegyek, hogy a kutyám ne féljen a tűzijátéktól/tűzijáték hangjától?
Figyelt kérdés
Első közösnek mondható szilveszterem lenne a 2,5 hónapos kiskutyámmal.Már lőttek fel próba gyanánt néhány tűzijátékot és ugatottrá vagy elszaladt (ezt mind a házban). És mivel valószínüleg nem leszek itthon hanem egy étteremben és nem tudom hogy fogja fogadni és nagyon féltem. Szerintetek mit kellene tennem?2015. dec. 30. 14:46
1/4 anonim válasza:
hát sajnos nagyon nagyon nem jó ötlet egyedül hagyni! én is egyszer egyedül hagytam a kutyusom egy két órára és amikor hazamentem a pisijében feküdt és utánna egy hónapig mindentől félt és mindenre rámorgott. depis lett szegénykém :( . mostmár kijött belőle de soha többet nem csinálnék vele mégegyszer ilyet.
2/4 anonim válasza:
Jatszd ezt valami normalis hangszoron hogy valosaghu legyen eloszor halkan utana egyre hangosabban ha nagyon nem tud hozzaszokni vedd lejjebb a hangot kicsit, kozben csinalj valamit olvass mosogass vmi h lassa rajtad hogy teged nem zavar ez termeszetes es ne menj oda babusgatni hogy ne feljen. Ezaz ami mukodhet. De azert kicsit hosszabb ido kene mint par nap.
3/4 anonim válasza:
Ne hagyd magára szilveszter éjjel, ennyi. Ha te nem tudsz vele lenni, keress valakit, aki vigyáz rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. jan. 8. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!