A kutyám gyakran belehempereg minden piszokba, és így azért meg kéne fürdetni, legalább sima langyos vízzel átöblögetni a bundáját. Nem veszélyes a gyakori fürdetés neki?
Gyakran belehempereg minden piszokba, döglött halba, ha csak egy pillanatra is leveszem róla a szemem.
Értem hogy ez a vadászösztönéhez tartozik, nem probléma.
Tiltani tudod csak.
Hát sima vízzel való fürdés alig ha hozza ki a dög,hal és bármilyen egyéb szagot :D
Szóval a tiltás a fő,csak sok idő lesz.
Még azt teheted,hogy csak ott fürdeted meg ahol olyan. Pl nálunk a kutyák feje,nyaka szokott büdös,dögös lenni így csak fej/nyak mosás van.
Múltkor megszívtam frissen fürdetett fehér kutya. Ácsingózok, elkalandoztam nem figyeltem,érzem a kutyám hemperegni akar rántottam egy a pórázon,erre végig húztam a kutyát a rothadt egéren :DDDD hát nem hogy véres lett a fehér kutyám fél oldala,de még bűzlött is. Na haza értem dobtam a kádba és sikáltam ezerrel samponnal. Utána sokáig nem fürdettem meg. De figyeltem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!