Ti követtek facebook-on valamilyen kutyás blogot? Vagy hülyeségnek tartjátok?
Figyelt kérdés
Vannak mostanában ilyen oldalak, talán a legismertebb Demény, a kötsög. De találkoztam már párral. Ti követitek az ilyen oldalakat, vagy időpocsékolásnak tartjátok? Melyik oldalakat követitek?2015. dec. 28. 11:25
11/22 anonim válasza:
Én szeretem a Rockys oldalt, a nagymamám pincsijére emlékeztet, nagyon szerettem gyerekként. Én soha nem tartanék, de a mama kutyáját szerettem. Inkább nagy kutyás vagyok így nálam kizártak, hogy tartsak. A csontos videó nekem se tetszett, nem ismerem a kutyát, nem tudom mivel váltotta ki a gazdája belőle, de gondolom hogy nem viselkedik úgy ha a másik videót elkészítette.
Ja és én a Lobo Connor naplóját követem még ezen kívül. De azt is csak azért, mert német juhászos. Mondjuk azon meg ki voltam akadva, hogy külföldről hozott több száz ezer forintos kutya és 1 éves kora előtt már súlyos diszplázia jelentkezett nála. Az ember nem ezt várná, egy ilyen minőségű kutyánál. Én biztos ki akadtam volna.
12/22 anonim válasza:
11. válaszoló: a DP-s rész hol van az oldalon?
13/22 A kérdező kommentje:
Megkeresem neked. Aranygolyó lett neki beültetve.
2015. dec. 28. 17:03
14/22 A kérdező kommentje:
Én is olvastam de annyi a poszt, hogy nem tudok eligazodni. :)
2015. dec. 28. 17:04
15/22 A kérdező kommentje:
Na meg van, én ezt a posztjukat láttam, mert nem rég óta követem az oldalt [link]
2015. dec. 28. 17:09
16/22 anonim válasza:
11.-es vagyok: Már úgy látom, a kérdező belinkelte az egyik képet. Én igazából teljesen az elejétől követem Lobo oldalát, már 4-5 hónapos korában is írt arról, hogy a mellső lábával volt gond. Most meg ugye a csípő. A PataDokinál lett beültetve neki aranygolyó. Szóval nekem egy kicsit "érvágós" volt, hogy ilyen fiatalon ilyen problémái vannak és azért nem lett egy szar helyről véve!
17/22 anonim válasza:
Hát nem. Volt az abból cirkusz, hogy a német juhász fajtamentés vezetőjének (?) honnan telik ilyen kutyára. És ráadásul fiatal kutyáról van szó és már bajos.
18/22 anonim válasza:
Na ezt mondjuk abszolút nem értem. Miért ne lehetne a fajtamentés vezetőjének drága kutyája?
19/22 anonim válasza:
A Facebook büszke népét kérdezd. :D
20/22 anonim válasza:
Hogyne lehetne én nem is azon akadtam ki, hogy a fajtamentés vezetője és drága kutyája van. Nekem is van mentett kutyám, meg van "drága" kutyám. Én azon akadtam ki, hogy nem egy 20ezer forintos németjuhászról van szó, és ilyen fiatalon ilyen problémája van. Az előző németjuhászomnak is voltak csípő gondjai, 12 évesen... Pedig ő nem tenyészőtől volt. Persze ez lutri, meg akkor még nem voltak úgy szaporítva sem. Csak az ember pont azért vesz annyiért kutyát, hogy egy egyfajta minőséget kapjon, garanciát. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!