Keverék kutyát lehet venni?
Nekem ezek ingyenesnek tűnnek.
Egyébként lehet, de jó nagy hülye az aki pénzt ad egy szaporítónak egy keverék kölyökért, mikor tele vannak velük a menhelyek.
Második vagyok.
Nekem nyugodtabb lenne a lelkivilágom egy menhelyessel, még ha ingyen is adja a szaporító.
Gondolj bele. Ha talál mindegyiknek gazdát, jövőre ugyanúgy hagyja elleni a kutyáját, és ugyanitt fog tartani. Sajnos az ilyenek egy részének eszébe sem jut az ivartalanítás, mint opció...
[link] Ez a gyepmesteri telep ("Illatos")
[link] Ez pedig Újpesten a Rex.
Nyilván, az Illatoson lévőknek sürgősebb lenne...
Fontos!!!
Mindkét helyen ki kell fizetned a chip és az oltás kedvezményes árát, DE ezek minden kutya számára kötelezőek, tehát mindkettőt köteles vagy beadatni, viszont ha Te viszed állatorvoshoz a háztól kapott, szaporított kiskutyát, akkor sokkal többe kerül, mint ha az Illatosról hozol ki egy kutyust oltva-chipelve. Ja, és sajnos kb mindig vannak benn pár hetes - néhány hónapos babakutyák is, jelenleg 11-en, 1 és 10 hónapos kor között.
Ja, a rács mögül örökbefogadott kiskutya sokkal jobban fog szeretni és ragaszkodni, mint az, akit a mamája mellől viszel haza. Tapasztalat, nálam most három gyepis, egy menhelyes, egy kobzott és két utcai kóbor kutyus van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!