Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha várnotok kell egy adott...

Ha várnotok kell egy adott fajtára, de szeretnétek kutyát akkor egy másik fajtát néztek ki, vesztek meg/fogadtok örökbe vagy inkább várnátok?

Figyelt kérdés

Panelban lakom,tetőtér.Nagytestű fajtát szeretnék. Viszont tenyésztő nem ad el panelba ilyen kutyát,meg én sem szeretnék neki rosszat,ízületek miatt ugye. Sok lépcsőzés nem tenne jót neki.

Aztán jelenlegi kutyám idős. Egyre rosszabb az állapota. Nehéz kimondani,de szerintem sokára itt hagy minket :(

Én viszont bele örülök,hogy ha nem lesz kutya a lakásban. Hirtelen üresség stb.

Nyilván nem rögtön,de amint úgy érzem vennék vagy fogadnék örökbe egy kutyust aki kis-közepes testű,bár őszintén szólva nincs más fajta amit szeretnék csak a nagytestű amibe bele szerettem.

Viszont ő panelba nem jöhet.

Erősen gondolkozok egy keverék kutyuson.Csak bizonytalan vagyok.Természetesen nem dobnám,hanyagolnám el a kutyust az álom fajtámért.

Fura szituáció ez.

Voltatok hasonlóban?

2015. dec. 24. 14:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ments magán embertől akkor, ne menhelyről. Én az utcán szedtem össze a keverék kutyámat. Akkor volt 4 hetes, most 3 éves. Tesóinak lett gazdi, ő senkinek nem kellett. Én is mint magán ember próbáltam elpasszolni a talált kutyákat.
2015. dec. 24. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
egyébként milyen fajta az, ami nem mehet panelba? mit szeretnél?
2015. dec. 24. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyébként én 7 évig voltam relatív kutya nélkül. Volt, de nem nálam, elvitték szüleim. Utána lett egy, nem olyan amit akartam, de már most 7 év elteltével ölnék érte, ha baja lenne. Aztán 3 éve jött a keverék, még mindig nem az, amit akarok. Talán harmadjára már sikerül :DDD

Még mindig az előzők voltam, most már leálltam a kommenteléssel :D

2015. dec. 24. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Én beszereznék egy szimpatikus kisebb keveréket, és majd ha a körülmények is megengedik, pár év múlva, elhoznám mellé a a választott fajtatisztát is.
2015. dec. 24. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsivá tettél, melyik az a fajta, amit szeretnél, és nem adnak panelba?

Ha van lift, akkor nem gond a lépcsőzés. Ha nincs, az igazából egy kutyának sem túl jó.

Szerintem jó ötlet lehet a keverék is, de csak akkor, ha meglesz közben az "álomkutya" is, akkor el tudod tartani mindkettőt, és a keverék sem lesz háttérbe szorulva semmilyen téren.

Lakásban is tartható egyébként szinte bármilyen kutya, a nagytestű pásztorok kivételével, de természetesen csak megfelelő foglalkozás, lemozgatás mellett.

2015. dec. 24. 21:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Orosz fekete terrier.

Egy ismerősömtől hallottam,hogy vannak akik nem adnak panelba ilyen fajtát.

Nincs lift,nyilván ha lenne,nem lenne gond.

Természetesen úgy vállalnék kutyát,hogy megfelelően lemozgatom,foglalkozok vele! Tudom mit vállalnék.Ha lenne lift vagy elsőn laknék akkor nem lenne gáz. De én nem akarom,hogy tropa legyen az ízülete.

2015. dec. 25. 12:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Vagyis ismerősöm testvére szeretett volna egy OFT-ot és a kinézett tenyésztő azt mondta,hogy ő nem adja panelba.

Végül találtak olyat aki adott(liftes társasházban laknak)

Akitől ők még régebben vettek,már nem tenyészt.

2015. dec. 25. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!