Kutyámnak megy a hasa, hogy segítsek neki?
3 hónapja fogadtam be az Illatosról, 7 éves kan. Volt már egy prosztatagyulladása, azt kikezeltettem (így hoztam el).
TEgnap reggel, (istentudja mitől) sugárban ürített, ment a hasa. A szokásos tápot kapta ezelőtt (prémium táp), illetve mint már máskor is, marha levescsontot kapott (főzve-tisztítva) ettől se volt egyik alkalommal sem baja. Mást nem evett.
TEgnap koplalónapon volt, ma hajnalban nem szűnt meg a hasmenése. A kedve jó, nem letargikus vagy ilyesmi, jön-megy intézkedik.
Egyik állatorvosom sem elérhető, lévén hogy karácsony van, mit tehetek a kutyáért?
Taknyosra főtt rizs plusz zsenge főtt csirkehús, csont nélkül. Én kutyáim is csináltak ilyet; egyik nap kemény kolbász, reggelre pedig egy méter hosszú sugárfosás. Egy napig diétáztak, utána eltűnt a hasmenés.
Lehet, hogy felnyalt valamit a földről.
Köszi szépen a válaszokat !
Utolsónak.
TE miből gondolod hogy ez kifogás? OLyan helyen elék, ahol 2, azaz kettő állatorvos van. Mindkettőt hiába keresem, vagy nem veszi fel, vagy bemondja hogy nem tud csak 27-én foglalkozni vele...a szomszéd várost nem ismerem, nem tudom hogy ott van-e, és annak mik az elérhetőségei.
Utaztassak találomra, egy fosós kutyát, tömegközlekedéssel? (Nem, nincs jogsim.)
A rizst kb meddig kell főzni, hogy az esethez megfelelő állagot kapjak?
"TE miből gondolod hogy ez kifogás?"
Abból, hogy velem foglalkozol, és nem állatorvos keresel a neten!
A főtt rízs csak akkor segítene, ha nem két napja menne a hasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!