Hogy lehet leszoktatni egy kutyát hogy ne ugorjon ránk?
Nekem az vált be amikor ugrált nem foglalkoztam vele és hátatfordítottam neki.
Ütni meg minek ütöd?
Szia!
Mennyi idős? Ha még fiatal, akkor idővel le lehet szoktatni róla.
Napi séta, lefárasztás, tanítás megvan? Mert az az első lépés, hogy ne legyen a kutya tele energiával.
A második meg, hogy ha látod, hogy mindjárt felugrik, tedd ki elé a térdedet, hogy ne találjon fogást rajtad, vagy ha már felugrott, akkor is gyalogolj bele, told le magadról, nehogymár. Csak mindig előrefele mozogj, sose hátra. De azt is megpróbálhatod, hogy amikor felugrik, elkapod az mancsait, és elkezded felfele emelni. Nem szokták szeretni :) Csak az a lényeg, hogy következetesen csináld, ne hagyd néha ugrálni, hanem amint látod, hogy mindjárt felugrik, már mozdulj és csinálj valamit, minden egyes alkalommal.
szia!mennyi idős ?ha kicsi természetesen rádugrik a én kutyám fehér puli és még kölyök najó szo szo na mindegy de hógolyó a kutyám is mindig rám ugrik mert még kölyök:/
eről idővel lefog szokni meglátod de ha meg majd nem ugrél rád akkor meg az fog hilyánozni hogy nem ugrél rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!